neděle 22. března 2020

Výzva papercards.cz - přáníčka pro nadaci Šance onkoláčkům 2020

Zopakuji svou větu: Papercads.cz je o výzvách. Ano je. V této chvíli, kdy se pereme se situací, ve které jsme nikdy nebyli a bojujeme jak nejlépe umíme, přicházíme s kreativní výzvou, která je dlouhodobá a skončí až v listopadu, kdy už doufáme, bude vše ve starých kolejích. I když... tato situace nás má mnohému naučit. Měli bychom se zastavit a popřemýšlet, co je v životě nejdůležitější, důležité a nepodstatné. 
Organizovala jsem již několik charitativních projektů a je to pro mě přirozené pomáhat, proto vím, že i vy se s námi zapojíte a opět (až ušijete roušky, pomůžete seniorům, poděkujete lékařům, policistům, hasičům i prodavačkám v obchodech) se pustíte do výroby vánočních přání, která předáme nadaci. Berte to jako výzvu, kterou se od všech starostí a problémů odreagujete. Líbilo by se mi, kdybychom vyrobili přáníčka s poděkováním všem, kdo jsou nasazeni v první linii, ale na to předání teď není čas, to můžeme udělat později. Pojďte tvořit pro radost, pojďme se vzájemně inspirovat a hlavně pojďme bojovat proti trudomyslnosti.

- vytvořte přání pouze s VÁNOČNÍ TÉMATIKOU
- zapojit se může kdokoliv s jakýmkoliv počtem přáníček
- posílat přání poštou budete až v září, do té doby můžete tvořit, dávat si je "na hromádku",
  a pak mi je pošlete, abych je mohla předat na prodej na jarmarku
- založím album na facebooku, kde budu přidávat fotku každého vánočního přání,
  které nám zašlete na email: papercards.cz@seznam.cz
- přáníčka je možné tvořit až do listopadu


Má to smysl, akci organizujeme potřetí a sami se můžete podívat, jak jsme přispěli ke skvělému výtěžku z jarmarku v roce 2019.

Všem vám předem děkuji a použiji hashtag #jsmevtomspolecne
Věřím, že bude líp, kdo mě zná ví, že jsem životní optimista a vím, že se zase sejdeme na kurzech, na našich víkendových setkáních a slibuji, že si najdu čas na všechny své kamarády a přátelé a zajdeme si na kafe a dort a už teď se na to těším!!!


4 komentáře:

  1. ♥️♥️ díky za tu vlnu optimismu a radosti. Ráda se zapojím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme moc rádi! Musíme bojovat jak umíme. Děkujeme!

      Vymazat
  2. Bezva, že víme dopředu co připravit, vánoční přání jsou ty nej... Těším se na další kolo téhle výzvy a děkuji Ti za její organizaci, Irisko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, vánoční přáníčka byla nejlépe prodejná, proto jsme se na nich dohodli. Děkujeme a těšíme se!

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...