úterý 2. března 2021

Scrapbooková stránka do challenge Padá sníh!

 Scrapuju už tak dlouho, že si mohu dovolit nostalgické vzpomínky :-) Bylo nebylo kdysi dávno jsem tvořila scrapbookové stránky v komunitě scrapžen a tvořily jsme stránky podle sketche, diktáty, vyhlašovaly jsme challenge... bylo to fajn, a i když jsem se časem vrhla jiným směrem k přáníčkům, albům, kurzům a své práci ve výtvarných potřebách, stránky stále tvořím.

Moc mě potěšilo, že zdravé jádro scrapžen oživilo tu tradici tvoření a založily si scrapcafe.cz . I vy se můžete zúčastnit tvoření klasických scrapbookových stránek nebo se jen inspirovat. 

Moje stránka vznikla pro challenge na téma Padá sníh! Vytvořila jsem ji z akvarelového papíru, na který jsem natiskla Distress inkousty vločky a rozmyla jsem je vodou. Otisk byl jemný, takže výsledný papír je jen jemně probarvený.


Vločky jsou razítka + vyřezávací šablony a tuto kombinaci jsem využila. Zimní fotky si řekly o modrou a hnědou, takže tam musely být. 
Akvarelový papír jsem pak podložila scrapbookovým papírem a vše jsem elegantně přišila na šicím stroji.


Kdysi jsem měla problém s nápisy a vůbec texty, ale nakonec jsem si na ně zvykla a teď už nemám problém použít i anglickou samolepku, když se mi tam hodí :-)


V poslední době jsem si oblíbila kolážové fotky pro instagram a jejich kombinaci jsem využila i na tuto stránku, a aby kompozice byla vyvážená, použila jsem svou vlastní barevně odlišnou, protože prostě mám oblíbenou červenou šálu na fotku do rohu. Takže sice červená, ale hlavní fotky neruší.


Podívejte se na stránky, které na téma Padá sníh vznikly a pokud budete chtít, můžete se zúčastnit dalšího kola challenge! Asi to taky dám :-) 




Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...