sobota 26. června 2021

5. scrapbookový výtvarný kurz na Kuksu podzim 2021

 V termínu 18. - 20. 6. 2021 se konečně uskutečnil dlouho odkládaný víkendový kurz na Kuksu. Poté co jsem musela z jasných důvodů zrušit 3x termín, jsem už ani nedoufala, že se ještě dočkáme. Konečně se to povedlo a my jsme se po dlouhé době viděly. Bylo to nejvíce skvělé a myslím, že jsme si to všechny moc užily. Počasí nám více než přálo a všechno skvěle klaplo. Počasí přálo i focení, proto jsme se (a hlavně asi já) vyřádily :-) Začneme fotkami Kuksu, to se prostě neofotí. Tam je tak krásně! Hospital je nádherně opravený, je tam úžasná bylinková zahrada a ten genius loci. Nemá to chybu.









Zahrada je úžasná a v podvečer úplně nádherná. Natáčel se tam Herbář, takže jsme musely být hodné a potichu :-) Těžká práce.





A tohle na Kuksu taky roste :-) Kdo si všiml kde?



No dobře, už dost bylo kochacích fotek a jdu na fotky toho, co jsme tvořily :-) Ale ještě předtím naše společné fotky.





Jsem si to selfie se skupinou nemohla odpustit :-) 


Modelky v akci.


Tvořily jsme celý víkend, stihly jsme i chodit na jídlo do Hospody na Sýpce, kde se o nás opět skvěle postarali. Každá z žen absolvovala všechny tři workshopy a prvním z nich byla výroba domečku, který byl umístěn do plastové koule. Lektorka Martina Poláková. Děkuji Marti!











Druhý workshop vedla Ilonka Červinková a tečkovaly se mandaly. Každá žena si natečkovala plátno a pak kde co :-) Kameny, mušle a různé jiné předměty. Děkuji Ilonko.











Na třetím workshopu jsem se ženami vyráběla embosované mandaly. Přidaly jsme akvarelový papír, maskovací gumu, práškové barvy a tak. No a i já mám fotku jako lektorka :-)












Poslední fotka z Kuksu je tradiční a to je? No jasně, je to řízek :-) Děkuji lektorkám, děkuji vám všem ženy, že jste přijely a přispěly jste ke skvělé atnosféře. Těším se zase na podzim a i na jaře příští rok!


1 komentář:

  1. Vypadá to, že jste si to, ženy, perfektně užily! Moc doufám, že se na Kuks taky příště podívám, na Liberecké kurzy moc ráda vzpomínám :-)
    Moc Ti to, Irenko, na fotkách sluší :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...