úterý 8. listopadu 2022

Scrapbookový výtvarný kurz podzim 2022

Tradice je tradice a Kuks je už naše srdeční záležitost, stejně jako byl Liberec, na který často vzpomínáme. Víkendové tvoření se povedlo a přispělo k tomu i nádherné počasí, které podzimní Kuks zahalilo do krásných barev. Zahrada, která je součásí areálu, je nádherná v každém ročním období a má spoustu možností pro fotografy nebo jen tak pro lelkování. To jsme ale moc nestihli, protože jsme tvořili.





V pátek večer jsme společně tvořili vánoční přáníčka, která - a to je také tradice - tvoříme pro nadaci Šance onkoláčkům. Přání se prodávají na jarmarku v Pardubicích a výtěžek je určen dětem.



Vánoce se blíží a proto si ženy na workshopu s Martinou Polákovou vyrobily závěsnou dekoraci. Co kus to originál.







Hlavním naším úkolem byly nástěnné kalendáře, které mohou být tím nejlepším vánočním dárkem a v nejedné domácnosti pak visí spoustu let, protože nemají datum :-) Díky plastovým šablonám je práce rychlá a s trochou cviku se dá vytvořit za víkend celý kalendář.







Šablona má takovou velikost, aby se vešla do kalendáře, ale nic nebrání tomu, aby se využila i v albu 30 x 30 cm.

Nevím, jak se to stane, ale víkend vždy uteče jako voda. Byl to pohodový, tvořivý a odpočinkový čas, který jsme společně strávili, děkuji všem, kdo přijeli i přesto, že byly podzimní prázdniny. Společně jsme si to užili.



V příštím roce se na Kuksu sejdeme pouze na jaře, už máme termín a je to oblíbený termín, kdy na Kuksu probíhají zahradnické trhy a bude to 21. - 23. duben 2023.

Už teď se těším!

1 komentář:

  1. Byl to úžasný víkend, ale strašně moc rychle utekl. Jsem moc ráda, že jsem tam s vámi byla a tímto se hlásím na jarní Kuks ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...