pondělí 25. dubna 2011

Svatba naší milé ženy Astaly Marušky cukrářky

V klubu u Pretty Papers je pohodová partička tvořilek, která je pro každou akci, takže jsem se vůbec nebála seznámit je s mým nápadem, abychom Marušce k její svatbě vyrobily přáníčka a přidaly něco málo scrapmateriálu. Byla to akce se superutajením, aby se nevěstinka nic nedozvěděla, protože by to pak nebylo to pravé ořechové překvapení :-) Povedlo se to - a nebojím se to napsat - na 100% :-)) Děkuji  vám děvčata!!!! Bylo to skvělé, adrenalin nechyběl a hlavně nás ten tajem skvěle spojil :-)
Maruška je z Moravy, proto jsem využila velikonoční návštěvu své rodiny a vše předala osobně za účasti fotografa manžela, aby zachytil tu radost ..... viz fotodokument.

A tu o cukru znáte? :-))
Bylo nebylo .... uzrál nápad, že bych Marušce ke svatbě nechala vyrobit cukry. Pro neznalé je to o tom, že poptáte u balící firmy, jestli udělají cukry dle návrhu. Firma kupuje cukr klasicky v cukrovaru a pak vyrábí obaly dle přání a cukr do nich balí.
Asi před šesti týdny jsem zaslala návrh na obal a čekala jsem na vyjádření ... mezitím jsem na Maruščin dotaz, které firmy dělají cukry na přání zatloukla firmu Cukrobal, která udělá série menší než 5 000 ks, aby mi to ta Maruška jedna nepokazila a ten cukr si tam neobjednala. Jenže ona je holka zvídavá a mezitím, co jsem řešila s majitelem, jak bude obal vypadat čtu v diskuzi, jak si Astala vesele píše, že našla výrobce a bude mít cukry Málem jsem omdlela, protože našla a poptala Cukrobal!!! Co teď ... nastalo mailování, volání, vysvětlování, prosíky směrem k majiteli, že cukry chci já a Marušce musí vysvětlit, že nemá kapacitu, že to nestihne, že nemá vlastně vůbec čas, protože to bude moje svatební překvapení a přece mi to nezkazí. Pan majitel byl skvělý, protože souhlasil, cukry slíbil mně .... a pak si to popletl a rozpočet na výrobu poslal Marušce Omdlela jsem podruhé, on se moc omlouval, že v tom má zmatek, ale nakonec Marušce vysvětlil, že má delší dodací lhůty, a že se pokusí jí ty cukry dodat. No byly to nervy . Nakonec poslali cukry mně a to ve čtvrtek, v sobotu jsme jeli směr Morava a v neděli už je měla majitelka Maruška. Cukry byly dle mé představy svatebního cukru, kdybych byla věděla, že potřebuje bordó barvu, tak bych to zařídila, ale myslím, že i tak jsou ty cukry krásné a naše nevěsta je spokojená
A ještě dodatek ... Maruška koukala na cukry a chytře jí docvaklo, když řekla "to on už mi asi žádné cukry nepošle, že?"





7 komentářů:

  1. Bylo mi potěšením se zúčastnit :o). Maruščino překvapení a radost je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Veliká poklona a nehynoucí potlesk ! To tedy byla akce!!! Jsi bombastická!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem hrdá na to, jak jsme to zvládly a ještě jednou velký dík Ireně! Myslím, že se taky máme nač těšit - až se Maruška nedechne a rozhodne se nám říct sama něco na toto téma :).

    PS: Koho máme na seznamu překvapených dál? ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Irisko...jak jsem stokráte chválily...tak chválim i tady a opět a znovu :-) Super akce. jsem ráda, že se nám to podařilo tak pěkně potichoučku pomaličku ututlat a hlavně super, že se ti Iris povedlo předat osobně. SUPER...všechny ostatní akce jsou vítány

    OdpovědětVymazat
  5. teda to byla akce!!! zírám a obdivuju. já už bych to snad i vzdala. seš borec!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Teda..to muselo být oborvské překva! Příště se ráda připojím :) Dankafoto

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé konečně jsem pochopila o co šlo :D do klubu jsem přišla trochu později :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...