pondělí 4. června 2012

Challenge

Přemýšlela jsem, jak napsat challenge tak, aby to bylo množné číslo, ale to jde asi jen anglicky, takže to vysvětlím tady :-)
První challenge proběhla na scrapbook.cz a v zadání byly tyto podmínky:
Téma bylo Sláva nazdar výletu!
Ručně vyrobená kytička z jiného materiálu než z papíru
Použití nějakého artefaktu z výletu, například vstupenky

Zalovila jsem ve fotkách a objevila jsem vzpomínky na naši dovolenou v Chorvatsku, kdy jsme se cestou k moři zastavili na Plitvických jezerech. Kdo tam byl tak ví, že je to neskutečně krásná krajina, průzračná voda, úžasné prostředí, proto jsme i my hodně fotili a co více, zachovala se právě ta vstupenka do areálu :-)
Kytičku jsem ušila ze stužek. Nastříhala jsem 5 stejně dlouhých kousků, každý z nich jsem v polovině přeložila a sešila a pak jsem všechny okvětní plátky našila do řady za sebou a stáhla jsem to a tím se vytvořil kruh, do jehož středu jsem přišila knoflík.
Stránku jsem dozdobila provázkem, který mi ležel na stole, a který jsem nepoužila na minulé stránce a jak se teď hodil :-) protože jsem chtěla geometrickou stránku a neměla jsem tolik fotek, nahradila jsem je ladícím papírem s motýlky. Vše jsem poskládala do tvaru obdélníku. Doplnila jsem ručně kresleným rámečkem a psaným nápisem a bylo hotovo!



Druhou challenge vyhlásila Prettypapers na téma Žena věčná inspirace.
Podmínkou bylo použití krajky a mohl to být jakýkoli projekt, zvolila jsem si visačku. Je to příjemné tvoření, líbí se mi ten velký dlouhý formát visačky. Na zdobení jsem použila otisk razítka TOF DOROTHY The Octopode Factory. Vybarvila jsem fixy Letraset a na vlasy jsem použila Crackle Accents, takže se vytvořil hezký efekt. Podkladový papír jsem doplnila propisotem, výseky z raznice, hřebíčky, stužkami a samozřejmě tou krajkou, kterou jsem prošila červenou bavlnkou a bylo hotovo :-)


Nezkusíte se také zúčastnit challenge? Je to zábava :-)

Tvoření je radost!

1 komentář:

  1. Perfektní splnění Challenge..
    Obou:-)
    Stránka byla jednou z mých favoritů..moc se mi líbila:-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...