středa 27. února 2013

Info ke scrapbookovému kurzu v Liberci

Milé scrapženy, už se nám to blíží 8.3. - 10.3. se potkáme na čtvrtém scrapkurzu v Liberci!
Na všechny se moc těším, věřím, že i vy se už nemůžete dočkat, proto si ještě připomeneme co by bylo fajn, abyste si vzaly sebou. Hned na začátku napíšu, že nic není podmínka, je to jen doporučení, budete mít na místě skvělou společnost, která se s vámi ráda podělí včetně mě. Také dostanete tvořivý balíček, kde budete mít základní materiál na tvoření.



Budeme tvořit stránku
Podkladová čtvrtka bude velikosti 12" x 12" a bude součástí balíčku. Co potřebujete je fotka nebo fotky, ale budeme tu stránku hodně zdobit - vyzkoušíte si různé techniky a na to je lepší jedna fotka a je na vás, jestli bude barevná nebo černobílá (k té lépe doladíte barvy). Pro jistotu si fotek nebo obrázků vezměte více, abyste si mohly vybrat. Zkuste si už předem rozmyslet, jaká barva bude převládat, jaký styl chcete - vintage, romantika, art .... kdo je nerozhodný, nic se neděje, vymyslíme to na místě.

Stránku si pak uložíte do dřevěného zaskleného rámečku. To bude krásné, už teď se na to těším!

Budeme tvořit ozdoby
Pokud máte doma ozdoby, které na stránce chcete mít, vezměte si je. Knoflíky, krajky, kovové komponenty - cokoliv, co si myslíte, že budete potřebovat. Na místě budou tyto ozdoby k dispozici a také si vyrobíme různé typy kytiček - budeme barvit, trhat, stříhat ...Pokud má někdo doma něčeho hodně a chtěl by se podělit s ostatními, přineste svou trochu do mlýna :-)

Papíry a látky na kytičky budete mít k dispozici.

Budeme malovat tričko
Nepotřebujete nic :-)) Kdo si objednal tričko, bude ho mít k dispozici na malování, kdo tričko nechtěl, vezme si svoje. Speciální barvy, kontury a razítka na textil budete mít k použití.
Na místě budou i trička "pro jistotu" a kdo si zvolil špatnou velikost nebo to prostě neodhadl, tak si může tričko vyměnit.

Budeme tvořit kolektivně
To je malá novinka - to vysvětlím až na místě :-) Na toto tvoření bych vás poprosila o zbytky papírů, stužek, hřebíčků, knoflíků, visaček, výseků .... samozřejmě v rozumné míře. Kdo je začátečník a ještě "zbytky" nemá, nemusí se bát, sama jich mám óbrkrabici, přinesu (přivezu :-) )

Na vlastní tvoření si prosím vezměte svoje oblíbené pomůcky - podložku, nůžky, řezačku, lepidlo .... to s čím tvoříte a bez čeho nemůžete žít.


Vzhledem k různé době vašeho příjezdu je večeře naplánovaná na 19:00, ale budu tam už od oběda, takže můžete samozřejmě dorazit dříve.
Máte zajištěnou v pátek večeři, v sobotu snídani, oběd a večeři a v neděli snídani, oběd. Budu ráda, když se najdou šikovné pekařky, které přivezou něco dobrého na zub a rozdělí se :-)

Adresa:
Hostel pod Ještědem
GPS:   50.74°N   15.03°E
Bánskobystrická 114/26
460 08 Liberec 8, ČR
WiFi k dispozici

Budete mít možnost vybrat si razítka od KETY, barvy, razítka a scrapmateriál od firmy ALADINE, těší se na vás PaperoAmo a také Maruška KoMa se svou nabídkou scrapmateriálu.


Určitě jsem na spoustu věcí zapomněla, takže kdo má dotaz, sem s ním :-) Ráda odpovím.

Už se na vás tak těšííííííííííííííííííííííííííím!!!!!!!!!!

Iriska Irena

7 komentářů:

  1. Hurá! Moc se těším, na tvoření, na legraci, na svoje "staré" známé , ale i na známé jen z písmenek, že se konečně uvidíme, setkáme a poznáme, na Bohunku :-)))) jupí! Irisko, díky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to senzačně jako vždy! Už se moc těším :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky už se těším, i když zatím nikoho osobně neznám. A nabídka je opravdu lákavá. Jenom budu muset v neděli odjet už po snídani. Odpoledne odjíždíme se známými a dětmi na pár dní do Tater na jarňáky. Zrovna se mi to tak blbě sešlo. Ale nechtěla jsem se srazu vzdát, tak jsem lobovala za posunutí termínu jak jen to šlo, ale bohužel víc to nešlo. Ještě musím pořešit jak dorazím. Irisko díky a naviděnou.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se na poslední chvíli taky "vetřela" i když už pro mě nezbyla postel :-) Nevadí, bydlím za humny a mooooc se na všechny těším... Známé i nové tváře!
    Věrka (Pindruše)

    OdpovědětVymazat
  5. Irčo, něco na páteční prohlížení brát?...alba atd.?

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě, to jsem vzala už jako samozřejmost a ani mě nenapadlo to napsat. To se omlouvám, určitě si vezměte vše co byste chtěly ukázat ostatním. Moc se na vaše tvoření těším!!! V pátek bude dost času na prohlížení a povídání.

    OdpovědětVymazat
  7. Já už se táááááááááák těším. A koukám, že se po dlouhé době uvidím i s Pindruší :-D
    to je dobře
    Danas

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...