sobota 16. března 2013

4. scrapbookový kurz v Liberci - reportáž č.3 kronika srazu

Jako vzpomínku na naše víkendové tvoření v Liberci budeme mít kroniku. Každý, kdo chtěl přispět svou vzpomínkou, která se týkala čehokoli, co na srazu zažil, chtěl by zažít, co dělal, popřípadě chtěl dělat, zkrátka vše liberecké jste ztvárnily do svých stránek v kronice.

Od FuFuDesign jsem získala hlavní cenu do soutěže - kabelku dle vlastního výběru. Jak určit vítěze? Jakou vyhlásit soutěž, aby byla spravedlivá pro všechny zúčastněné? Přece jen mezi námi byly ostřílené scrapařky ale také začátečnice ... trochu záludně jsem vytvořila tři podmínky, které jsem napsala na papír, zalepila do obálky a předala zodpovědné osobě, která obálku ukryla, aby se nikdo podmínky nedozvěděl :-)
Ano, souhlasím, nebylo to vůbec lehké, protože tvořit podle podmínky, kterou neznám je hóóódně těžké, ale o to to bylo napínavější :-) To bylo dohadů, jestli je to tohle nebo tamto :-)

Odborná porota ve složení KETA (Markéta nám dodala další dvě ceny do soutěže - pozaďová razítka), Lea, Anička a já. Nebýt podmínek, nikdy bychom nic nevybraly, protože všechny stránky byly originální, využily jste spoustu technik, rozličný materiál a velmi zajímavé detaily.

První místo získala Ivanka za nejlépe splněnou podmínku č.1 - nejvtipnější stránka. Ještě jednou blahopřeji, kabelka je již ve výrobě, těším se na Tvé foto s novým módním doplňkem :-)




2. místo získala Šárka za podmínku č.2 - nejméně zdobená stránka



3. místo získala Stáňa za podmínku č.3 - nejvíce zdobená stránka



Moc se mi líbilo, jak jste na svých stránkách použily všechny techniky, které jsme v Liberci kdy vyzkoušely. Objevilo se opravdu vše včetně doodlingu. Jednou z žen, které tato technika hodně oslovila je Kamča, která k mému velkému překvapení vytvořila i doodlingový šperk a udělala jej jako dáreček pro mě. Moc děkuji! Musím se s vámi podělit a také připojuji stránku od Kamči.






Na každé stránce, kterou si prohlédnete, najdete zajímavé detaily, jsou to malá umělecká díla. Musíte uznat, že by se nedala vybrat "nejlepší" stránka, protože nejlepší jsou všechny. Pořadí dalších stránek je čistě náhodně, líbí se mi úplně všechny!!!!



























Děkuji všem, kdo jste přispěly do liberecké kroniky, až se na příštím srazu sejdeme, můžete se kochat :-)

Některé stránky přímo lákají k liftu, takže se nechejte inspirovat!

Tvoření je radost!

8 komentářů:

  1. WOW, jsem ráda, že sedím. To je krása. Protože jsem nebyla, tak jsem autorky hádala. Někde jsem se trefila, některé jsou překvapením. Nechtěla bych být v kůži porotkyň a vybírat tu nej.... Já jich vybrala přes 30. I když mám své favority... Už se moc těším na letní sraz, snad to vyjde.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem zapomněla pochválit skvělý "důdlingový" šperk od Kamči.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojda, ta kronika byla naprosto skvělý nápad! Moc jsme se u ní pobavila!!! Irena

    OdpovědětVymazat
  4. Všechna stránky jsou úžasné, nezávidím porotkyním, neměly to lehké. I mne tvorba stránky bavila.
    Danas

    OdpovědětVymazat
  5. Stránky jsou užasné jsem moc ráda že mužu zajít ,pokoukat a zavzpomínat ..skvělý víkend...Kamči šperk je dokonalý -závidím Bonďa

    OdpovědětVymazat
  6. Je to bezva, vidět takhle pohromadě...

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem si je prohlížela už asi 10x :-) Pokaždé najdu nějaký zajímavý detail, který jsem předtím přehlédla. Je to nádhera!

    OdpovědětVymazat
  8. Ostatní prominou, ale mým favoritem je jednoznačně Ketina stránka! Palec nahoru a ne jeden.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...