pondělí 25. března 2013

Stránka z libereckého srazu

Stránka, kterou jsem si vytvořila, je jedinečná v tom, že jsem mohla použít všechny možné ozdoby a nemusela jsem se ohlížet na to, jestli se vejde do alba nebo ne, protože tato stránka bude v zaskleném dřevěném rámečku, který mi umožnil zdobit až do výšky cca 2 cm. To jsem samozřejmě využila a vyrobila jsem si k tomu kytičky. Ale hezky popořadě ...

Vybrala jsem si fotku, kterou jsem už na jedné stránce použila, ale má jedinečnou atmosféru. Podařilo se mi ji vyfotit v Paříži, když jsme pluli na lodi po řece. Stín, slunce a podvečerní podmínky pomohly ke vzniku této fotky.
Podle barev jsem se rozhodla pro černý podklad, který jsem natřela bílým gessem. Použila jsem skvělé akrylové barvy IZINK, které je možné bez problémů s gessem smíchat. Vybrala jsem si oranžovou SAFRAN a metalickou oranžovou MANGO. Stránku jsem opět natřela a pomocí masky se vzorem kosočtverců jsem nanesla poslední vrstvu, do které jsem ještě přidala IZINK, aby barva byla sytější.

 



Nakonec jsem stránku pomocí štětce postříkala neředěným metalickým IZINKEM.


Použila jsem novinku od firmy Aladine a to je dlouhá 30 cm embossovací kapsa!!! Je skvělá, protože ji můžete použít po celé délce scrapbookové stránky. Čtvrtku jsem nabarvila IZINKEM - malovala jsem štětcem a záměrně jsem to chtěla mít starodávné. Nabarvenou čtvrtku jsem umístila do kapsy, projela Big Shotem a vystouplý reliéf jsem potřela razítkovacím polštářkem. Funguje permanentní StazOn i "vodní" Memento. Kapsa je dokonalá! Lze ji použít také ve spojení s dlouhým razítkem.


Na podlepení fotky, kterou jsem chtěla mít vysoko nad stránkou, jsem použila zbytek z lepicích 3D koleček. Přece to nevyhodím, když kolečka vylepím :-) 
Na zdobení jsem použila kytičky - vyrazila jsem raznicí různé velikosti kytiček, nabarvila jsem je Distress inkousty v odstupňovaných barvách a otupovala jsem je hnědým inkoustem.




IZINKY mají jednu zajímavou vlastnost. Pokud dáte větší vrstvu barvy a sušíte horkovzdušnou pistolí, barvy se nafouknou.


Na zdobení jsem použila například washi pásku, visačku, hřebíčky, knoflíky, komponenty, kartonové výseky od KETY, samolepicí kamínky a další.


A tady už je hotová stránka, kterou jsem umístila do rámečku.


Inspirujte se a vyrobte si také stránku, kterou nezaložíte do alba, ale bude zdobit třeba váš scrapkoutek!

Tvoření je radost!



5 komentářů:

  1. Je nádherná! Moc se mi líbí tvoje kytky, ty jsou tedy úžasný! :-O

    OdpovědětVymazat
  2. Náhderná stránka. Zajímavě udělaný podklad a ty kytičky.... jak píše Gabreta, fakt úžasný :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásná a ta embosovací číselná kapsa je skvělá! vždycky si říkám, co s tím, vůbec si to neumím v praxi představit a pak někdo vykouzlí něco takového a hned lituju, že jí nemám !! :-))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...