úterý 9. července 2013

Svatební přání + obálka

Svatební přání je radost vyrábět! Bílá je vděčná barva, takže to jde samo a stačí jen doplnit ozdoby dle přání ... 13 proto, že svatba byla 6.7.(13)2013 ve 13.13, želvičky byly u toho, když se on a ona seznámili, byl to krásný dáreček... dvě keramické želvičky... ale bohužel hned upadly a zlomily si hlavičky, takže jasná veselá příhoda :-)
Použila jsem můj oblíbený papír s metalickým efektem The metalic stack od DCWV, doplnila jsem kovové komponenty - náhoda tomu přála, že želvy koukají každá na jinou stranu :-), bílou čtvrtku jsem embossovala v Big shotu a hlavní svatební motiv je razítko od Aladine.  




Obálka je z A4 bílé čtvrtky a drží na suchý zip, který jsem ulovila v Lidlu. Jsou to kolečka cca 1 cm v průměru. Na obálku jak dělané :-)


 Svatbám zdar a svatebnímu tvoření zvláště!



3 komentáře:

  1. To razítko vypadá super... že bych se nechala zlákat?
    Zajímá mě ten suchý zip. Nikdy jsem na něj u papíru neměla odvahu. Není moc "lepivý"? Netrhá se třeba ten papír, nebo nemačká při otevírání?

    OdpovědětVymazat
  2. Raději jsem budoucí majitelku upozornila, co je to za zapínání, ale jde to v pohodě. Ta plocha zipu je malá. Určitě je lepší papír vyšší gramáže.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...