neděle 18. srpna 2013

Bloky a bloky

Vyrobila jsem na přání pár bloků do kavárny a cukrárny, a protože je to v Praze, tak motiv Karlova mostu nesmí chybět.
Bloky dělám ráda, zdobím je přiměřeně s ohledem na to, že blok je od toho, aby se do něj psalo a často se používal, proto vše lepím pro jistou pořádně. Někdy se mi to vymstí, jako v případě bloku, který tady není, protože jsem jednu malou část potřebovala odlepit a něčím nahradit, ale jak jsem v lepení důsledná, tak jsem si to moc hezky celé roztrhla, ale nic to nemění na tom, že to příště zase pořádně přilepím :-)









Tvoření zdar a létu zvláště :-)

6 komentářů:

  1. Ty s tou Prahou mě dostávaj, parádní!...zrovna jsem dodělala jednu třicítkovou stránku s fotkou Prahy, tak je fajn "potkat" toto téma i na jiném blogu:))....a s tím lepením se to občas stane i mě, holt glossy drží a festově!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Praha je na scrap jako dělaná, to se pak tvoří jedna radost :-)

      Vymazat
  2. Irenko, a kdy chodíš spát? :o))))Mně dostaly kávomlýnkový a mufínový blok. Tématem i barvičkami. Jen růžová to může být! PS: Navrhla jsem rodině, co kdybychom si na zahradě pořídili stůl na cvrnkání kuliček?! Nechápali, poněvadž nezažili ten adrenalin!!! Jo a našla jsem další a snad konečně ten správný styl cvrnkání, aby se mi nepletly zbývající 3 prsty. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si to budme muset někdy zopakovat. Turnaje a soutěže mají něco do sebe :-)) Ale musíme vychytat čas, kdy tam nebudou děti, by nám překážely :-)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...