neděle 1. září 2013

Project life 3

S projektem jsem začala nedávno, takže nebylo tak těžké dobrat se aktuálního data a stránky jsou zpracované. Teď už budu jen čekat a vyhlížet události :-) Třeba nás čeká taneční s Verunkou, odjezd Klárky do Turecka a spousta jiné zábavy.
Takže zpět do minulosti :-)



Tento týden byl plný událostí. 


Klárka se vydala na koncert do Prahy (a jen mimochodem si konečně vyřídila turecké vízum. Je to s nimi na dlouhé lokte). System of a down je jedna z jejich nejoblíbenějších skupin. Už před pěti lety jsme jí koupila v Metalshopu tričko, takže velký fanoušek a bylo fajn, že se koncert povedl, a že to označila jako koncert jejího života, a že už těch koncertů má za sebou pěknou řadu.


Zatímco já jsem byla na kurzu u Helge v Liberci a šmudlala jsem jak divá, Pavlik jel na jih s holkama. Ani si v autě nepustil rádio, protože si pořád měly co povídat :-) Byl to nejen pro babičku skvělý víkend, všechny si to užily, společně vařily, byly na procházkách, no prostě i v jejich věku se dá zorganizovat holčičí (babičkovský) víkend :-)


Papír, který jsem použila, má úplně náhodně  v levém dolním rohu nápis ladies. To se někdy povede.


S Olinkou jsme zkoušely různé techniky, ke kterým se doma nedostanu, nemám terpentýn, olejové barvy a ani silikonovou desku. Všechno jsme vyzkoušely v kolektivu zapálených scrapžen a byl čas i na plkání.


Rodiče odjeli, takže děti mohly mít pré, ale nikdo nebyl doma, všichni jsme měli nějaké povinnosti a hlavně všichni vyrazili za zábavou.


S Janinkou a Šárkou jsme se domlouvaly na společném výletu s plkáním a sluníčková neděle byla tím pravým dnem na návštěvu výletního areálu Pěnčín. Je to spíše pro školy nebo pro školky, protože jsou tam zvířátka typu koza, osel nebo páv, je tam korálkárna, kozí farma, výrobna sýrů a taky tam jezdí vláček. My ženy jsme chtěly hlavně korálky a samozřejmě jediný den, kdy se korálky nepředvádí je neděle :-) To nám ale nevadilo, protože jsme si koupily každá jeden pytlíček s kuličkama a vyrazily jsme na turnaj ve cvrnkání. To byla naprosto skvělá zábava. Naštěstí jsme tam byly samy, protože by nás asi vyvedli za povyk a hlasitý smích :-) Vyzkoušely jsme všechny možné techniky cvrnků a šlo nám to čím dál lépe, proto jsme daly dvě kola.

Vyfotily jsme se společně i s babkou korálkářkou. 
Když se tvoří tento projekt, je dobré se podělit o různé vychytávky. Tak tady je ta moje. Sexy špíček zakryjete vhodným slovem. Třeba slovo modelky je na zakrytí jako dělané :-)) 
A taky už mám ve sbírce fotku s oslíkem.


Anglické nápisy v projektu jsou úplně přirozené, nemám problém je tam dát a tady se to vyloženě hodilo, protože Verunka byla na campu s učiteli z Ameriky.


Na kolektivní fotce Římanů pozná Verču jen naše rodina :-) Nápověda: je to ta dlouhovlasá blondýna.


Klárka vyrazila do Tater a podle fotek tam je určitě krásně. Tak třeba příště vyrazíme společně, když už to tam zná a našlapala spoustu kilometrů. A nedala si ani halušky!

A to je vše a zase příště nashledanou :-)

Tvoření je radost!




2 komentáře:

  1. Moc pěkné Irenko! Už se nemůžu dočkat Liberce, abych si to vyzkoušela na vlastní kůži.
    P.S. Klárka se nezapře, že je Tvoje dcera, celá maminka :-)
    Radana

    OdpovědětVymazat
  2. Luxusní stránky!!!!Holky jsou obě maminčí, ale Klárka jak vejce vejci. Mamko, bacha, jen aby Ti nedovezla Turka / a tím nemyslím kafe/ a následně Turčata :o))) Manžel vyfotil "ladies klub"? Rodinná spolupráce každým coulem! Jééééééé a pěnčín je perfektní. Modelky jsme i s tím oslíkem.:o)))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...