čtvrtek 10. října 2013

The European Scrap Battle 4

Hlasování ve čtvrtém kole soutěže bylo ukončeno, proto můžu zveřejnit to, co jsem vytvořila. Soutěžila jsem v kategorii alternativní tvoření, ATC a Mixed media. Tentokrát bylo téma mně blízké a to květiny - spousta kytiček :-) Vrstvit a barvit kytičky, to mě baví! ATC jsem vytvořila v barvě bílé a růžovooranžové.



Alternativní tvoření - tady jsem nejdříve nevěděla, co bych mohla scrapovat, ale pak jsem zaměřila oko na krásnou lahev, ve které kdysi dááávno byla domácí slivovice. Láhev jsem ozdobila kytičkami barvenými gessem a izinky. Doplnila jsem kytičkami Prima marketing, krajkou a doplňky.


 Mixed media . použila jsem opět gesso a fialový izink s metalickým efektem a zdá se, že mě to nějak začalo bavit :-) Míchám barvy, vybarvuju a matlám a je to zábava :-)



Jestli jsem postoupila do pátého kola nevím, dozvíme se to zítra, kdo jde dál, tak se nechám překvapit :-)

Tvoření je radost!


9 komentářů:

  1. Tak deník jsem tipla správně. ATC kartička se mi moc líbila a jsem ráda, že jsem se trefila. Jen u lahve jsem tedy byla vedle. Ale držím palce, určitě alespoň jedenkrát to musí vyjít.

    OdpovědětVymazat
  2. Irisko, všechny projekty jsou nádherné!!! Naprosto mně uchvátila ATC katička - miluju růžovou a tato je tak něžná a krásně sladěná. Moc se ti povedla! A láhev je úchvatná - krásný nápad.

    OdpovědětVymazat
  3. Irčo, máš to moc krásné. Přála bych ti abys postoupila.

    OdpovědětVymazat
  4. je to nádhera. snad postoupíš..budu fandit

    OdpovědětVymazat
  5. Iri, tak kytičková řada se ti opravdu, ale opravdu povedla :)) Nejvíc se mi líbí barvičky na ATC, láhev je krásná "ikebana" a fialový bloček jako fialové mámení - vše prostě super, to by bylo, abys nepostoupila.

    OdpovědětVymazat
  6. Iri, tak kytičková řada se ti opravdu, ale opravdu povedla :)) Nejvíc se mi líbí barvičky na ATC, láhev je krásná "ikebana" a fialový bloček jako fialové mámení - vše prostě super, to by bylo, abys nepostoupila.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za podporu! Postoupila jsem v alternativním tvoření a ATC. Hurá do čtvrtfinále :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Iren, ta lahev je luxusní, nalej tam to co tam patří a pošli to porotě, budou určitě koukat a první místo máš jistý.... jsi šikulka ženuška .... držím palce, a určitě budeš mít brzo něco v kapse..... myslím výhru....

    OdpovědětVymazat
  9. Kytičková sada je luxusní! Moc se mi líbí kartička ATC, lahev a použití Gessa na pozadí.... Držím pěsti do čtvrtfinále :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...