úterý 29. dubna 2014

Challenge Papero Amo květen 2014

Skončila dubnová challenge Papero Amo a je tady čas na tu květnovou, které mám tu čest být vyhlašovatelkou. Zapojit se může každý, podmínka je jednoduchá :-)

ŠIJU, ŠIJEŠ, ŠIJEME


Mám doma docela slušnou sbírku scrapbookových čtvrtek, ale v poslední době nejvíce používám jednobarevné čtvrtky, které si dobarvím, dozdobím a přece jen je s nimi jednodušší práce. V lednovém kitu byla čtvrtka, o které jsem si myslela, že bude "jen do sbírky". A jak se mi teď hodila :-) Je plná nápisů a to mě navedlo na téma květnové challenge. Využila jsem nápis smile, vyšila jsem ručně dvě písmena, zbytek jsem dokreslila a celou stránku jsem prošila po obvodu na stroji. Také jsem prošila ručně fotku, na kterou jsem použila lněné provázky. Téma je jasné....


ZADÁNÍ

Téma: Šiju, šiješ, šijeme

Podmínka: Ruční prošití

Pokud se chcete zúčastnit, pošlete své tvoření na email atelier@paperoamo.cz do 28.5.2014

Fotky projektů budou vystaveny 29.5., proběhne hlasování a vítěz bude vyhlášen 31.5.2014

A o co hrajeme?  



Šití papíru na stroji je snadné, ale šije za vás stroj. Vyrobte si na vašem projektu detail, nápis, kytičku... a použijte ruční prošití.

Malá nápověda: nakreslete si tvar nebo nápis, který chcete prošít a jehlou nebo šídlem udělejte dírky po obvodu cca ve stejné vzdálenosti. Velmi vám to usnadní práci, až budete prošívat.

Tvoření je radost :-)


1 komentář:

  1. Je to paráda. Přesně v Tvém stylu - vtip a smích.... Krásné čarodějnice. Třeba se někde při svištění na koštěti potkáme .o)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...