sobota 21. června 2014

Červnový kit Paperoamo

Máme tady červen a dnes už první letní den! Hurará, i když venku to moc letně nevypadá, ale mé fotky ze scrapbookových stránek z červenového Kitu Paperoamo jsou úplně nejvíce letní - mořské.






V kitu byl krásný slogan - život je pes, a proto žít je psina :-) Okamžitě padla volba na fotku, která nikdy neměla přijít na stránku, protože jsem jako modelka neobstála a při pózování jsem si nakopla palec o tu zídku a Verunka mě vyfotila. Pak mě vyfotila znovu, ale právě tento kontrast mě napadl na téma psí život.

Mám teď nějaké švadlenkovské období. Šiju každou stránku a tak jsem se rozjela, že jsem zašila i tu kupu oblečení, co na to zašití čekala už hezky dlouho :-)



Zlatá barva mi připomněla fotku, kterou mám od moře a už tenkrát, když jsem ji fotila se mi líbila :-) Takže to byla jen otázka času, kdy půjde na stránku. Je vlastně o pomíjivosti ... 

Použila jsem tady dvě stránky, které jsem přelepila přes sebe, což by mi kdysi ve scrapbookových začátcích bylo líto, ale teď se mi to líbilo, i když jsem "přišla" o dva papíry :-) Zajímavým detailem jsou zlaté rozety, které na první pohled vypadaly skoro děsivě, ale nakonec se mi moc líbí!!



Tvoříte velké stránky do alba? Baví vás to stejně jako mě?

Tvoření je radost!

3 komentáře:

  1. Úžasná stránka s ukopnutým palcem. Moc se mi líbí. Podobná stránka jako je ta tvá druhá mě také čeká, včera jsem konečně snad jako poslední člověk na Zemi vyfotila kapky na skle a fotka mě nadchla, takže ji scrapnnu. konečně něco jiného než děti... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!! Nejsi poslední, kapky na skle jsem ještě nefotila, dobrý tip :-)

      Vymazat
  2. Ireno, hezký článek a krásné stránky! Moc se mi líbila poznámka o zašití oblečení. To jsi mě pobavila. :) Přeji hezkou neděli. Martina - sedma

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...