pátek 15. srpna 2014

Core’dinations ColorCore Cardstock - super papír

Probrala jsem se fotkami z USA a narazila jsem na tuhle společnou s Didi a s plackami "hardcore" :-) To se mi tam moc líbilo, takže jsme neváhaly a požádaly jsme nějakou kolemjdoucí, aby nás vyfotila.



Core papír je zajímavě vyráběný papír, který má jinak barevné jádro a jinak barevný povrch. Typů těchto papírů je celá řada. Některé jsou barevné na povrchu a v podobném odstínu mají barevné jádro, nebo jsou na povrchu bílé nebo černé a jádro je barevné, další příklad je barevný povrch a craft jádro, prostě si vybere každý :-)
Na motýla jsem si vybrala sadu papírů, která je z jedné strany černá a má barevné jádro v tomto případě fialové.


Použila jsem BigZ vyřezávací šablonu s embossovací kapsou od Sizzix. Stala se mou oblíbenou :-) Pomocí smirkového papíru jsem ze základu motýla odstranila vrchní černou vrstvu a tím jsem zvýraznila fialové jádro. Konce křídel motýla jsem potřela glossy lepidlem, které funguje zároveň jako lak.


Podklad visačky jsem embossovala horkým vzduchem. Použila jsem Hero Arts pozaďové razítko a embossovací prášek a pozadí jsem dobarvila distressinkousty (použila jsem akvarelový papír).



Doplnila jsem komponenty, washi pásky a stužky a bylo hotovo.


Visačka je mírně ponurá, proto jsem si pro radost vyrobila něco veselejšího. Bylo to jednoduché, core papír jsem vyřezala na Bigz šabloně a projela jsem všechny části kytičky na Big shotu v embossovací kapse s puntíky. Podklad jsem také embossovala v kapse a použila jsem docela hrubý pilník, čímž jsem dosáhla skoro krajkového efektu :-)




Core papír používám už dlouho, ráda s ním pracuji a kdysi dávno jsem vytvořila svatební stránku s fotkou mých prarodičů. Core papír byl už od výrobce embossovaný, stačilo jej jen osmirkovat.


Kdo s tímto papírem nepracuje o mnoho přichází :-) Má spoustu možností využití.

Tvoření je radost!


  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...