pondělí 28. září 2015

Deník pro miminko

Narození miminka je důležitá událost a chce to co? No přece deník, do kterého se zapisují důležité okamžiky v životě malého človíčka. Na přání své kamarádky jsem připravila deník velikosti A5 pro holčičku.





Zvolila jsem menší album od BoBunny, ale nemají motiv přímo pro miminka, proto jsem se rozhodla celé album potáhnout jiným papírem. Zvolila jsem klasickou tapetu, se kterou mám dobrou zkušenost, přece jen je to materiál zvyklý na lepidlo :-)


Přední stranu jsem ozdobila papíry laděnými do růžova a trošku jsem tu sladkost srazila jemnou zelenou. Mám moc ráda kartonové výseky, takže ani tady nemohly chybět.


Použila jsem jen jednu kytičku. Naembossovala jsem pergamenový papír a vybarvila jsem jej růžovou. Měla jsem krásný hřebíček a ten se sem hodil jako na hrnec :-)



Dovnitř alba jsem dala kapsy, které jsou nejlepší :-) Tvořím Project Life a tohle je PL v menším vydání a je to jednoduché zpracování, protože se do kapsiček dávajéí kartičky a na další kartičky se zapisují ty důležité údaje.


Doufám, že se bude deník líbit nejen mamince a minku, ale třeba i tatínkovi :-)

Tvoření je radost!


2 komentáře:

  1. O tom nepochybuji, že se bude líbit :) Parádní nápad! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Něco podobného jsem taky koupila, když se mi narodil syn. Mám v tom zapsané jak rostl, kdy mu vyrostly zuby, kdy se posadil, začal chodit, atd. Až bude velký, tak si to snad rád prohlédne :-) . Já jsem zase od manžela dostala za porod krásný náramek , který nesundávám z ruky :-) .

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...