pátek 6. května 2016

Taková maková přání

Máte rádi máky? Kdo by je neměl rád :-) Sešly se mi nová razítka a nové vyřezávací šablony tak to dá rozum, že jsem je musela vyzkoušet! 




Šablony Heartfelt Creations a razítka od této firmy jsem si koupila na jarním Liberci od PrettyPapers a jsou skvělé!!! Na akvarelový papír jsem permanentním inkoustem Archival natiskla máky a pomocí šablony jsem je vyřízla. Použila jsem své nejoblíbenější Distress inkousty v několika červených odstínech a hezky jsem si je nabarvila :-) Pomocí velké embossovací kuličky jsem si jednotlivé okvětní plátky vytvarovala.


Na podkladový papír jsem použila opět akvarelový papír a Distress inkousty smíchanými s vodou jsem jej nabarvila několika zelenými odstíny. Přidala jsem něco málo cákanců a bylo to. Nakonec jsem podklad vyřízla pomocí šablony na Big Shotu. 



Na druhé přání jsem použila vyřezávací šablony Creative Expressions, které jsou zároveň embossovací. Možná by se nabízela otázka, proč další šablony :-) No tak za prvé jsme přece sběratelky scrapmateriálu a za druhé u těchto šablon jsou ty úžasné středy, bez kterých by ten mák nebyl tak dokonalý :-) Vyřezala jsem si je z černého papíru a navrstvila jsem je na sebe.


Použila jsem šablonu od Sizzixu mixed media a vyřízla jsem do podkladového papíru vzor, který jsem podložila zeleným papírem. Samozřejmě nesmí chybět KETA razítka! Bez těch to skoro nejde.


A co vy? Máte rádi maková pole, makové buchty nebo makový odvar? :-)

Tvoření je radost!



4 komentáře:

  1. Mák miluji v jakémkoliv podání.:D Razítka a kombinace všeho je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím! Máķ je nádherný nejenom, že červená a zelená je krásná kombinace, ale i svou podstatou je moc pěkný.
    Krásné přání a to druhé s ním taktéž.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, tohle se tvořilo samo :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...