neděle 22. ledna 2017

Challenge s 4enSCRAP

Ty výzvy, ty mi nedají spát 😀Francouzský scrapbooking u nás není tolik známý, ale o to je zajímavější zahraniční inspirace. Jana Sadloňová je žena zvídavá a ve francouzském stylu se našla a její tvorba je skvělá. Jednoduchý styl tvoření je jednoduchý jen zdánlivě, protože když máte dát na stránku nebo přání 50 různých dekorací, tak je to mnohem snazší, než jich použít jen pár ale tak, aby to mělo hlavu a patu. Zkrátka výzva je výzva, a když jsem viděla novou challenge u 4enSCRAP, bylo rozhodnuto, jdu do toho.  


Cílem je vytvořit novoroční přání podle "barevné paletky", která je dána fotkou, mimochodem moc hezky doplněnou a zřejmě i inspirovanou adventním nebo vánočním věncem. Byla mi velmi sympatická barevná kombinace od scrapženy Scrappy Geri. Každá kombinace s hnědou je krásná, ale s modrou a bílou je to nesmrtelné.

Je vous remercie pour cette opportunité de participer, C'était trés amusant!


Mám pár vyřezávacích šablon od 4enSCRAP, ale mám citrón, hrušku, muchomůrku, šneka, sponky a srdce 😀Z toho se moc novoroční přání vykřesat nedá, ale o to více jsem to chtěla pokořit! Použila jsem tedy muchomůrku, sponku a srdce a samozřejmě Big Shot. Srdce jsem vyřezala přímo do přání a podlepila jsme to vánoční washi páskou v ladících barvách. Muchomůrka je ze dřeva.


Mám ráda černou, která podpoří a zvýrazní barvy, ale tady jsem použila tmavě modrá samolepicí písmena, nejsou černá. Přidala jsem flitry a stříbrnou nit, která má už minimálně 30 let, takže jsme ráda, že drží a ještě se nerozpadla. Nulu jsem nahradila houbičkou a bylo to vyřízené. 


Pokud máte chuť tvořit, zapojte se do výzvy a užijte si to jako já! Challenge je otevřená do 25. ledna 2017 a asi tam můžete i něco vyhrát, ale to jsem nezjišťovala, protože to vůbec není důležité.

Tvoření je radost!


12 komentářů:

  1. Super jemné a určitě výtězné! Naprosto splňuje vše a koupila bych si ho z fleku!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji! Asi ani nejde o vítězství v challenge jako o vítězství sama nad sebou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné. Moc se mi líbí zakomponování muchomůrky a střízlivé použití barev. Obdivuji!!!!☺

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, v jednoduchosti je krása, ale dá to trochu práce :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Je úžasné a 100% nejoriginálnější! Jsu do toho, děvče, ale to moje bude mnohem větší nuda :-))))

    OdpovědětVymazat
  6. Muchomůrka je muchomůrka :-) Díky!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty brdo. Na první pohled bych si typla, že je přání od Jany. :)Na pohled druhý je mi ale jasné že je tam něco typicky Tvého :). Nevím co to je, ale je to tam. Prostě žena netusenych možností :).

    OdpovědětVymazat
  8. Aničko :-) No víš jak, všechno se musí zkusit a tenhle styl se mi líbí, ale furt ještě neumím, dát tam toho málo.

    OdpovědětVymazat
  9. Irčo, Tvůj originální rukopis je nenapodobitelný. Skvělé přáníčko. Vy to s Janou těm francouzkám pěkně nandáte. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné přání a nahrazení nuly muchomůrkou je skvělé, originální, vtipné .. povedlo se Ti to. Už nechci psát "jako vždy" ... ale opravdu jako vždy ...

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...