pondělí 6. března 2017

16. liberecký scrapbookový kurz jaro 2017

Jaké by to bylo jaro bez jarního tvořivého víkendového Liberce 😊 Protože se už od ledna ptáte, jestli bude a kdy bude, tak samozřejmě bude a užijeme si prodloužený víkend 
od pátku 5. května do pondělí 8. května 2017.



Máme pro vás opět připraveny čtyři workshopy. První bude s Iriskou Vohlídkovou a vyzkoušíte si psaní. Pozor, vyzkoušíte ne naučíte 😊 Chce to více času a trénink, abyste si osvojili různé typy písma. Vyzkoušíte si fixy, štětce a hlavně papíry, které vám pomohou lépe začít. K dispozici budou i pracovní listy a kdo by neměl nervy na psaní, může se věnovat doodlingu, který také zapojíme.


S Martinou Polákovou si vyrobíte mini minialbum. Je to knížečka v pevné vazbě, která je uložena do krabičky a ozdobena kytičkami z foamiranu. Velikost je zápalková, kapesní.


S  Ilonou Červinkovou si vyzkoušíte pigmentové barvy gelatos na pozadí přáníček a hlavně budete tvořit kytičky z tenké pěnovky foamiran, kterou si nabarvíte, nahřejete a budete s ní dělat různé psí kusy, abyste získali věrohodné květiny různých druhů.


S Markétou Burešovou si vyrobíte exploding box s 3D vyřezaným okrasným předmětem uvnitř. 


Těšíme se na vás v hostelu Pod Ještědem. Celý areál je oplocený a parkovat můžete v tomto areálu. 

Cena je 2990Kč za celý pobyt (3 noci a plná penze od páteční večeře do pondělního oběda). Budu vybírat zálohu 1000Kč na osobu, po přihlášení pošlu údaje k platbě. 

V ceně je také materiál na tvoření. WiFi je dostupná v celé budově a na pokojích jsou lednice. Jídelna je společná a pokoje jsou 3 a více lůžkové. Pokud máte zájem o ubytování s kamarádkou, napište to prosím do přihlašovacího emailu.

Přihlásit se můžete na emailu iriska.scrap@seznam.cz Přihlaste se prosím i vy, které jste se hlásily už předem!

Chtěla bych poděkovat mé skvělé kamarádce Didi Handlové za dlouholetou spolupráci, věřím, že se s ní ještě někdy v Liberci potkáme. 
Na tomto kurzu bude také možnost nakoupení materiálu, zboží bude z Davony a pokud budete mít zájem o vyzvednutí objednávky v Liberci, je možné si objednat přímo v Davoně  do pondělí 1. května 2017 a do poznámky napište Iriska Liberec. 

Přijeďte za námi do Liberce, užijte si tvořivou atmosféru, relax, pohodu, grilování a hlavně tvoření od rána do večera a samozřejmě i v noci 😊 Vezměte si sebou ukázky své práce, abychom se mohly vzájemně inspirovat a pokud vezmete i něco dobrého na zub, tak při tvoření se dobrůtky vždycky hodí. Káva a čaj je k dispozici v kuchyňce, kterou můžete využívat. Pokud máte dotazy, pište. 

Tvoření je radost a v Liberci to platí dvojnásobně!




5 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...