pondělí 26. června 2017

Přáníčka se zvířátky

Název dnešního blogu zní možná trochu infantilně, ale pokud je sova zvíře, pak je to pravda 😊 Vybarvování razítek je taková hezká závislost, mám ráda všechny druhy fixů, pastelek i barev, koneckonců kurz na akvarelové vybarvování je stále oblíbený a kdo na něm byl, tak ví, že k vybarvování je opravdu hodně možností výběru toho, čím budete vybarvovat. Ze všech fixů mám nejraději ZIG akvarelové fixy Clean Color Real Brush od Kuretake. Jsou dokonale rozmývatelné i po zaschnutí a krásně se s nimi vybarvuje. První přání je soví, jsou to razítka od Creative Expressions.


Na soví přání jsem použila maskovací papír, který překryje již natištěný obrázek a pak vypadají otisky jako prostorové. Na celý návod se můžete podívat na tvořivých projektech.


Druhé přání je také samé zvířátko a jsou to roztomilí lachtani. Opět jsou vybarveni akvarelovými fixy. Vybarvení a vystřižení.


Jsou to razítka z dílny Marianne design a jsou ale úplně roztomilá.  Hodí se krásně k létu. Můžete si udělat i vlastní podklad, který připomíná mořskou vodu. Jak na to se dozvíte v návodu v Davoně.


A ještě jedna varianta přání s lachtany. Dala by se vytvořit minimálně hromádka přáníček s těmito roztomilými zvířátky.


Hurá do toho a tvořte. protože tvoření je radost!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...