pondělí 14. ledna 2019

Scrapbooková stránka s labutí

Založila jsem si nové album, do kterého chci dát své fotky z Holandska, kde jsem byla v roce 2018 na jaře. Po návratu jsem si nechala vyvolat spoustu fotek, které by si zasloužily někam schovat :-) Většin fotek je náladových a v podstatě by se daly vyfotit kdekoli, nejen v Holandsku. Na protější straně k labuti bude dělená kapsa a v ní fotky podobného rázu.




Vybrala jsem si pruhovaný papír, o kterém jsem si myslela, že ho nikdy nepoužiju :-) Nikdy neříkej nikdy, jak se teď hodil! Fotka byla poměrně velká 10x15cm, tak jsem ji trochu zmenšila. Použila jsem papír z kolekce 13@rts s úžasnými akvarelovými motivy růží a peříček a všechny části jsem vystříhala nůžkami. To mě baví :-) Lepila jsem oboustranně lepicí páskou a 3D lepicí páskou nebo 3D čtverečky.




Nápis jsem vzdala, protože se mi akvarelové motivy zdály dostatečně výrazné, ale použila jsem malé kartičky ze stejného vzorovaného papíru, které doplnily layout.


Předsevzetí ohledně tvoření si už raději nedávám, ale kdybych každý týden udělala jednu scrapbookovou stránku, tak je to album do Vánoc plné :-)

Tvoření je radost!




4 komentáře:

  1. Jé Irčo, tvoř je to moc a moc pěkné, to se mi líbí. a určitě budou i tulipány a moóřře kytiček? dáš se i na vyšívání jako Paige? 👍🤗😉

    OdpovědětVymazat
  2. To je takova krása!!!! Fantastické barvy!! Výrazně JINÉ a osobité.... prostě Tvoje;))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...