sobota 4. května 2019

Challenge roku 2019

Nejlépe se tvoří v kolektivu žen, které mají stejného koníčka a tím je scrapbooking. Na Kuksu je vždy úžasná tvořivá atmosféra, takže Vonverka skálopevně a správně doufala, že někdo z nás pokoří challenge roku a ze dvou naprosto nescrapbookových (a řekněme si to na rovinu i zvláštních) věcí vyrobí něco, za co bude ve výsledku pochválená :-) Když nám ukázala, s čím se už dva měsíce trápí a nějak to nemůže dát dohromady, protože nepřichází ten správný nápad, tak jsmeto pochopily, že když ne teď, tak už nikdy :-) Při pohledu na "věc", která měla být dána do rámečku, jsme užasle povytáhly obočí a ptaly jsme se na souvislosti se záhrobím, proč zrovna tohle? Důvod to nemělo žádný, jen se zkrátka měl ten kříž odekorovat a vložit do rámečku. Nevím proč někteří chodili kolem tohoto polotovaru obloukem :-)


No ale to bychom nebyly my tvořivé ženy, abychom si s tím neporadily. Verča si natiskla, vyřezala a vybarvila listy. Martina dostala manufakturní úkol a to výrobu kytiček z foamiranu. Jana jako lékařka podávala léky ve formě lihoviny a přísun byl dostatečný na to, abychom to zvládly. 
Pustily jsme se do toho s vervou a s Verčou a žádné velké crcání, vzala jsem do ruky tavnou pistoli a rovnou jsem to lepila :-) 




Když bylo dílo dokonáno, daly jsme to do rámečku a možná se nám to i trochu líbilo, takže máme na podzimní setkání na Kuksu jasné téma. Přece jen bude před Dušičkami :-)

Dílo veledílo a nebojím se to označit za challenge roku 2019 bylo odevzdáno a pochváleno, Vonverka nemusela zůstat po škole a nám všem se ulevilo :-)
Scrapování je radost a nikdy neházejte Big Shot do žita, když si budete myslet, že to nepůjde! Všechno jde, když se chce!

Užijte si dnešní Mezinárodní den scrapbookingu :-)
Tvoření zdar, protože tvoření je radost!


4 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...