pondělí 14. ledna 2013

Přáníčka pro radost

Někdy tvořím pro radost - svou vlastní a někdy tvořím pro radost toho, kdo si přáníčka přeje. Tentokrát jsem vyráběla pro kamarádku mé švagrové, která k mé velké radosti oceňuje ruční práci a nechodí si přáníčka kupovat do papírnictví :-) Moc se mi líbilo, že si přála různé "žánry", aby mohla obdarovat své kamarády a rodinu. Nejlepší byla výzva, vyrobit přání pro vášnivou zahradnici. Použila jsem razítka Aladine a vytvořila jsem technikou paper piecing kytičkové přání.



Pro golfisty to už bylo horší, ale kdysi dávno jsem si při pohledu na arch výseků s golfisty řekla, že by se mohli  hodit a teď přišel jejich čas :-) Golfový míček jsem vysekla kruhovou raznicí a projela v embossovací kapse na Big Shotu. Golf jsem hrála jen jednou, jak vypadal míček jsem si pamatovala jen mlhavě, ale snad jsem se trefila :-)




Přání pro mladou slečnu bylo jasné, použila jsem mé oblíbené razítko od firmy Stampotique a otisk jsem vybarvila fixy Letraset.


Pár přáníček bylo svatebních...


A na závěr jedno úplně jednoduché, ale líbilo se mi, jak je barevné a motýl kam se podívám.


Použila jsem má oblíbená razítka KETA s českými nápisy.

Přáníček bylo více, ale než jsem je stačila vyfotit, tak jsem je odevzdala do dobrých rukou :-)

Mějte se skvěle a tvořte!

Tvoření je radost!

1 komentář:

  1. Přáníčka máš skvělá, moc se mi líbí na tom golfovém ta krajinka - asi výsek ze šablony, že? Pro golfisty já dělám nejraději :-))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...