sobota 19. ledna 2013

Týdenní podmínky

Na scrapbook.cz jsem se zapojila do plnění týdenních podmínek. Rozhodla jsem se, že se konečně dostanu k fotkám z Anglie a udělám si kromě cestovního deníku ještě i "dvacítkové" album. Každá stránka bude jiná, což se hodí, protože jsme se s Didi zúčastnily kreativního veletrhu, takže i album bude kreativní :-)

První podmínka byla kruhy, proto jsem spojila příjemné s užitečným a vyzkoušela jsem si nové barvy IZINK, které si všichni vyzkouší na kurzu v Liberci. Použila jsem pro základ čtvrtku, kterou jsem si hezky "napatlala" gessem, jemně jsem rozprášila zlatou barvu - tyto barvy se dají ředit vodou a po nanesení pomocí rozprašovače má čtvrtka jemný zlatý metalický nádech. Použila jsem také perleťovou zelenou, vytvořila jsem kaňky, které jsem rozfoukala pomocí brčka a také jsem použila víčko od lahve, které jsem namočila do barvy a udělala jsem kruhy. Využila jsem razítka 7Gypsies - a tady se malinko rozešla moje představa, že už první stránka bude z Birminghamu :-) Ta razítka jsou laděná pařížsky. Sáhla jsem tedy po fotce Eifellovky, doplnila jsem papírem, který mi zbyl z přáníčka a shodou okolností byl samý kruh, domalovala jsem pár detailů včetně okraje čtvrtky a bylo hotovo.






Přeskočila jsem druhou podmínku a rovnou jsem se pustila do třetí a tou byla kaňka. To bylo jednoduché, protože jsem si stále hrála s barvami a udělat kaňku je snadné :-) 
Na scrapbook.cz se zavedla nová pravidla pro letošní tvoření, organizátorky si s tím daly velkou práci a k mé radosti se podmínky mohou plnit dodatečně, není potřeba je udělat v termínu, takže na podnmínku č.3 se taky dostane :-)

Na tuto stránku, která je první v mém albu z kreativního veletrhu v Birminghamu v loňském roce, jsem použila modrou perleťovou a zlatou metalickou barvu IZINK. Dají se použít zředěné vodou a nanést v rozprašovači, což jsem udělala jako základ stránky, ale také jsem s těmito neředěnými inkousty nabarvila kytku. Barvy jsou dobře krycí, schnou cca 3 - 5 minut dle vrstvy, která se nanese a pak už jsou permanentně stálobarevné. 




Druhá podmínka jsou tissue pásky, které budu vyrábět z malířské pásky, ale to až zase příště.

Už máte také splněné podmínky? :-) 

Tvoření je radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...