středa 25. září 2013

The European Scrap Battle 3

Do dalšího kola této evropské soutěže jsme postoupila ve čtyřech kategoriích, konkurence už je velká :-) Tentokrát si na nás Sofie - hlavní organizátorka - vymyslela barvy. A ne že pár barev, ale hodně barev a nesměla se použít bílá a černá. Vůbec nikde. No, líp se to řekne než udělá :-) Zase takový příznivec barev nejsem, abych to měla jak papoušek, ale oceňuji, že některým se to povedlo dokonale a jejich práce doslova a do písmene hrály všemi barvami a ladilo to, nebylo to přeplácané. I používat barvy je hold umění.

Tvořila jsem ATC kartičku. Je to malý rozměr 2,5 x 3,5" a opět jsem se snažila maximálně využít plochu. Dvakrát jsem se zapomněla a použila jsem něco s černým detailem :-) Bez té černé to prostě moc nejde. Rozhodla jsem se polepit celý základ stuhami a dozdobit kytičkami, výseky a hřebíčky. Focení barevných věcí taky není nic jednoduchého a ať jsem dávala jaké chtěla pozadí, stejně mi ta růžová vycházela nejlépe.




Přání - barvy duhy byla jasná volba, použila jsem raznici, vysekala jsem drobné kytičky a polepila jsem s nimi tvar srdce. No jo, bylo to mírně infantilní, ale takové relaxační, protože nalepit tolik kytiček není jen tak :-)



Další tvoření - mixed media - louskala jsem další oříšek, protože nemám až takový dostatek sprejů, nemixuji média tak často :-) Základ jsem polepila krajkou, doplnila kartonovými výseky a natřela gessem smíchaným se žlutým Izinkem, takže jsem docílila hezké pastelové žluté. Pěkně jsem si to dobarvila odstíny hnědé a zlaté ... a pak si říkám a jako ty barvy jsou kde? Pozdě bycha honiti, tady už pomohly jen kovové kytičky a komponenty. Tyto kytičky jsem kdysi koupila v nějakých potřebách pro děti a zdály se mi moc mohutné a tady se hodily. Nehýří to barvami, uznávám.


Poslední tvoření bylo alternativní, měla jsem doma už asi dva roky krabičku od dřevěných písmenek, že by se mohla někdy hodit a teď přišel její čas :-) Natřela jsem ji gessem smíchaným s červeným Izinkem - dá to krásnou pastelovou růžovou a abych tu sladkost "rozbila", zkombinovala jsem to s ostřejší zelenou. Doplnila jsem výseky, papíry a knoflíky. Písmena jsem embossovala Stampendouse práškem.


V Alter tvoření jsem postoupila automaticky, neměla jsem soupeřku. Soutěží vždy dvojice a kdo dostane více hlasů, postupuje dál, pokud není soupeř, postup je automatický. Postoupila jsem i v ATC a překvapivě i s netakmoc barevným mixed media výtvorem. Nepostoupila jsem s přáním, ale tady mi to nesedlo a věděla jsem to :-) Hlasování bylo tentokrát kratší, bude více času na další kolo. Zítra se dozvíme téma. 

Hurá do osmifinále. A držte prosím palec ... aspoň jeden :-) Děkuji

Tvoření je radost!

9 komentářů:

  1. Ireno, držím palec a ne jeden! :-) Díla máš krásná, přímo úžasná, ať se daří i v osmifinále!
    Zdraví
    Martina/sedma

    OdpovědětVymazat
  2. palce i všechny ostatní prsty držím křečovitě snad to pomůže...:)) nádherná práce

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce. A to, že jsi nepostoupila s přáním, mne překvapuje. Je tak originální. A ve většině jsem tě tipla správně...

    OdpovědětVymazat
  4. Irčo! Super! Ty jedeš! Držím všechny čtyři! Víc mi jich nenarostlo ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Irenko, máš to krásné a precizní :) Pampalini

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji a držím celé pěsti, ať máš štěstí. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Blahopřejeme a fandíme a držíme všechny palce na nohou i rukou.... To dáš, i kdyby...... Jaruš a Iva

    OdpovědětVymazat
  8. Ty zase jedeš :-) Držím palce, ať se daří....

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...