pondělí 23. září 2013

Vánoce?

Zdají se být daleko, ale jedna z mých fotek v PL je z Kauflandu, kde už v srpnu bylo možné koupit čokoládové Mikuláše. Kdo je připraven, není ohrožen :-) Shodou okolností jsem měla sebou foťák - ovšem my ženy tvořící PL neznáme shody okolností, my máme foťák při ruce vždy :-) - a vyfotila jsem Verču vedle stojanu v tílku, aby bylo jasné, že je ten srpen a ne prosinec.


 No a když už je tady ta vánoční nálada, chtělo by to i nějaké to vánoční tvoření. Mám skvělou sadu razítek Aladine vločky - je hodně univerzální a vloček není nikdy dost :-) 
Na prvním přání jsem vločky postupně embossovala a pak dobarvila papír distress inkousty. Modrým práškem jsem embossovala vločku ve tvaru hvězdičky, vystřihla jsem ji a podlepila 3D polštářky.


U druhého přáníčka jsem využila více druhů vloček, distress inkousty ladících barev jsem si natiskla pozadí a krepovačkou jsem ozdobila stříbrný papír, který mi zbyl z podkladu. Zlatým práškem Stampendous gold detail - pro mě bezkonkurenční a nejoblíbenější embossovací prášky, jsem vytvořila jednu zlatou vločku jako hlavní ozdobu.


Vánočnímu tvoření se nevyhneme a pokud začneme brzo, budeme mít brzo hotovo a třeba v prosinci už můžeme tvořit Velikonoce :-)

Tvoření zdar a vánočnímu tvoření zvláště!

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...