úterý 27. května 2014

Květnový kit Paperoamo

Máj je lásky čas, ale naštěstí tohle není ten případ :-) Další kreativní kit Paperoamo nebyl růžový, byl kníratý a pro mě takový trochu v náladě retro.





Vytvořila jsem dvě stránky, jednu hezčí než druhou :-)) Tady se ukázalo, že fotit se v každé situaci je důležité. A pokud je ta situace alespoň trochu zábavná, pak vznikají fotky, které se určitě někdy budou hodit!

Jedna fotka Verunky je ze Španělska a druhá je moje z Anaheimu. Moc se mi tam líbil právě retro stánek, kde byla rumunská hosteska a po krátkém hovoru jsem od ní dostala úžasné červené brýle.

Na stránky jsem se snažila použít jen to, co je v kitu, moc se mi líbila čtvrtka s filmovými koly. Ta jsem použila všude.









Vyrobit stránku z kitu je vždy výzva a to mě baví! Moc!

Tvoření je radost!



3 komentáře:

  1. Tenhle kit je fakt vydařený a Tvoje stránky jsou vtipné a lehoučké jako vánek, radost koukat :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, máš to tu moc krásné. Zajímalo by mě, co bys mi doporučila. Jestli SMASH deník a nebo normální notes, do kterého lepit všechny ty kartičky, nálepky, atd. Prosím o tvou radu. Něco takového bych také chtěla.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, děkuji! Volila bych podle velikosti. Vyzkoušej malý blok, třeba kroužkový klasický, zkus jej chvíli používat a zjistíš, jestli je to velikost, která je dobrá, nebo jestli potřebuješ větší. I tam můžeš psát a lepit cokoli. Existují pak bloky dělané přímo jako deníky - to jsou smash deníky, kde ale není možnost výměny listů. Jsou tématické a uvnitř hezky zdobené stránky http://www.prettypapers.cz/eshop/list-all-products.html Další variantou, která je trochu větší, je například Simple stories album, kde je možné zakládat plastové kapsy a do nich vkládat různé kartičky a fotky a tohle už je velikost A5. Je to takový malý rozměr Projectu life. Ale pro ty, kteří začínají, je to ideální. Skvělé je, že je možné ty kapsy vyměňovat, doplňovat, vše podle potřeby http://www.prettypapers.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=9442&category_id=65&keyword=simple+stories+album&option=com_virtuemart&Itemid=2 . Jsou tam i možné dopňky, které lze k albu přidat. Pokud máš další dotazy, ptej se! Milujeme deníčky :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...