pátek 5. prosince 2014

Vánoce v knižní podobě

V nakladatelství GRADA vyšla vánoční kniha a to doslova. Jmenuje se Vánoce a najdete v ní .... a tady jsem si zapůjčila anotaci ze stránek Grady

Vánoce jsou Vánoce a radost je jejich sestra. S tímto mírně obměněným lidovým příslovím se vydal kolektiv osmnácti autorek a tří autorů na cestu počínající v tichém Adventu, vedoucí radostnými Vánocemi, bujarým Silvestrem až k  Nového roku, aby se zakončila „příchodem“ Tří Králů, svátkem završující vánoční oktáv. Během svého putování seznamují čtenáře s vánočními zvyky a pranostikami, kuchařskými recepty a stolovacími zvyklostmi. Zkrátka nepřijdou ani návrhy na zhotovení vánočních dárků, ozdob a dekorací. Zařazeny jsou také nejznámější koledy a vánoční písně. Záměrem autorského kolektivu bylo sestavit publikaci, která by svojí uceleností přispěla k hlubšímu pochopení smyslu vánočního poselství a jeho prožití. 




V této knize jsem jedním z autorů a přispěla jsem netradičním vánočním 3D přáním. 



Pokud chcete znát všechny zvyky a dodržovat tradice, zjistit, jak se peče tradiční vánoční cukroví a jak na výrobu ozdob, určitě si knihu kupte. 

Tvoření je radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...