pondělí 21. listopadu 2016

12 tags of 2016 - listopad - November

Je tady v pořadí jedenáctá visačka, kterou tvořím každý měsíc společně s Timem Holtzem. Je to zábava něco alespoň vzdáleně "kopírovat". Nemám všechny pomůcky, které používá autor na svou visačku, proto to dá někdy práci vymyslet, čím by se to dalo nahradit. Ryze podzimně laděnou visačku jsem pro změnu udělala ptačí 😀





Základ visačky je vždy stejný, vyřezaný na Big Shotušablona Framelitz 658784. Na základ jsem použila poštovní razítka, i když v originále je použit propisot, ale mám jen s kytičkami a to by nešlo 😀 Natupovala jsem celou visačku různými odstíny Distress inkoustů a nakonec jsem je doslova pocákal kapkami vody a vysušila. 


Jako hlavní motiv jsem zvolila bláznivého ptáka jarabáka, kterého jsem vybarvila akvarelovými fixya ručně vystřihla, i když mám šablony, protože jsem potřebovala bílý okraj pro lepší konrast.


Spodní část visačky zdobí otrhaný karton 😀 Otupovala jsem jej Distress inkoustem vintage photo. Vyřezala jsem ze samolepicího korku nápis na Big Shotu a lupla jsem ho na karton. Šroubky jsou hřebíčky. 



Pokud se vám timova visačka líbí, neváhejte, pojďte do toho, můžete i vyhrát!


Tvoření je radost!


1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...